Servis

Frigo-tehnik Osijek kao ovlašteni zastupnik i distributer ovlašteni je montažer i serviser proizvodnog asortimana MIDEA, HAIER, VIVAX, KOREL, SAMSUNG, PANASONIC, TOSHIBA.

 

ico2  

MONTAŽA KLIMA UREĐAJA

Montažu klima uređaja prepustite stručnoj i ovlaštenoj osobi kako bi motaža bila izvršena profesionalno i popravilima struke, te kako bi ostvarili pravo na jamstvo. Frigo-tehnik posjeduje sve dozvole i stručno osoblje koje će udovoljiti svim vašim zahtijevima, te motažu Vašeg uređaja izvršiti brzo, profesionalno i uz jamstvo. Montažu vršimo na svim vrstama objekata bez obzira na visinu i samu zahtijevnost montaže klima uređaja.

ZATRAŽITE MONTAŽU KLIMA UREĐAJA!

 

ico3  

SERVIS KLIMA UREĐAJA

Vrlo je važno održavanje i čišćenje klima uređaja. Ukoliko se klima uređaj ne čisti, filter kroz koji prolazi rashlađeni zrak pod pritiskom, postaje idealna vlažna i prljava podloga za razvoj štetnih mikroorganizama. Filter treba mijenjati ili oćistiti barem jednom godišnje, kako ne bi postao izvor raznih alergija, oboljenja i neugodnih mirisa. Zrak iz klima uređaja koji se redovno ne održavaju loše je kvalitete, a vrlo ćesto i neugodnog mirisa. Vlažna, prljava i tamna mjesta unutar klima uređaja stvaraju plodno tlo za razvoj i razmnožavanje bakterija, plijesni i gljivica. Klima uređaj zahtjeva periodićno održavanje od strane ovlaštenih servisera. Ovisno o njihovoj namjeni, snazi te uvjetima rada intervali i opseg servisiranja su drugaćiji. Dezinfekcija isparivaća, čišćenje kondenzatora, kontrola protoćnosti kondenzata, kontrola i nadopuna rashladne tekućine, mehanička i elektronska ispravnost su postupci koji se obavljaju prilikom servisiranja klima uređaja. Servis je potreban kako bi klima uređaj zadržao prvobitnu kvalitetu, trajnost i pouzdanost. Stručno osoblje i vrhunska opremljenost Frigo-tehnik servisa pružiti će Vam sve što je potrebno kako bi klima uređaj zadržao kvalitetu, trajnost i pouzdanost, te Vas nesmetano služio dugi niz godina.

ZATRAŽITE SERVIS KLIMA UREĐAJA!

 

ico4  

POPRAVAK KLIMA UREĐAJA

Popzavljamo i održavamo sve klima uređaje, svih marki i modela u jamsti i van njega. Sa svojim partnerima osigurali smo popravak ili isporuku novih dijelova za Vaše klima uređaje.

ZATRAŽITE POPRAVAK KLIMA UREĐAJA!

 

ico1  

BESPLATAN UVIĐAJ

Na području Osijeka i okolice osigurali smo besplatan uviđaj i procijenu investicije našeg stručnog osoblja prije same montaže koje će Vas savijetovati o načinima i mogućnostima montaže klima uređaa, a kao bi se sama motaža odradila brže i jednostavnije i bez dodatnih komplikacija.

ZATRAŽITE BESPLATAN UVIĐAJ!

 

ico5  

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve naše kupce na području Osijeka i okolice osigurali smo besplatnu dostavu klima uređaja.

 

ico6  

PRODAJA, MONTAŽA, SERVIS, POPRAVAK I ODRŽAVANJE RASHLADNIH SUSTAVA

Frigi-tehnik vrši navedene usluge iz domene rashladnih sustava i rasladne tehnike namijenjene u razne svrhe. Tijekom godina specijalizirali smo se za sustave hlađenja u industriji, preradi i čuvanju hrane, ugostuteljstvu i slastičarstvu.

KONTAKT:

   I   Kalnička 36, Osijek   I

I   031 30 77 66   I